Αρχική » Αρθρα του/της accadmin

Αρχείο συντάκτη accadmin

Αναστολή εκπαιδευτικής διαδικασίας την Παρασκευή 15/10/2021

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 15/10/2021 αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ειδικό προειδοποιητικό σήμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ανακοίνωση παράτασης υποβολής αιτήσεων για πρακτική άσκηση έως και 20/9/2021

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση

Αναβολή Τελετής Ορκωμοσίας Τετάρτης 15.09.2021

Σας ενημερώνουμε ότι για έκτακτους λόγους αναβάλλεται προσωρινά η προγραμματισμένη τελετή ορκωμοσίας της Τετάρτης 15.09.2021, ώρα 12:00.

Για τη νέα ημερομηνία θα ενημερωθείτε προσεχώς με σχετική ανακοίνωση.

Από τη γραμματεία του τμήματος

Επέτειος 17ης Νοέμβρη

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Διαλέξεις καθηγητή εφαρμογών κ. Δ. Τριάρχη Πέμπτης 22/11/2018

Οι διαλέξεις του καθηγητή εφαρμογών κ. Δ. Τριάρχη στα μαθήματα “Χρηματοοικονομική Διοίκηση Ι” και “Διεθνής Χρηματοοικονομική” δεν θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22/11/2018 λόγω ασθένειας του διδάσκοντα και θα αναπληρωθούν σε συνεννόηση με τους φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα αυτά.

Πράξη αλληλεγγύης από μέλη του Τμήματός μας

Πράξη αλληλεγγύης

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικής Διαδικασίας

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνω ότι από την 11η Δεκεμβρίου 2017 έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των διδασκόντων/ουσών και εκπαιδευτικών διαδικασιών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2017. Θα ήθελα να τονίσω ότι η διαδικασία αυτή είναι πολύ σημαντική για το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, αλλά και για εσάς, καθώς είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να ακουστούν οι απόψεις σας και να στρέψετε την εκπαιδευτική διαδικασία προς πιο επιθυμητή κατεύθυνση. Επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να επηρεάσετε την επιλογή εκ μέρους του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας των διδασκόντων, επικρίνοντας όσους από αυτούς δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και επιβραβεύοντας όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για την υποστήριξή σας. Για όλους αυτούς τους λόγους βέβαια έχει μεγάλη σημασία η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων να γίνεται με απόλυτη ειλικρίνεια. Η ανωνυμία των απαντήσεων είναι δεδομένη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον φοιτητή ή φοιτήτρια με τις απαντήσεις που έδωσε. Με κανένα τρόπο, δεν μπορούν οι διδάσκοντες να δουν τι απάντησε κάποιος, ούτε ποιοι απάντησαν, αλλά μόνο τη συνολική τους βαθμολογία (μέσοι όροι απαντήσεων). Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης θα κοινοποιηθούν στους διδάσκοντες, μετά το τέλος όλων των εξετάσεων. Επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι είναι δυνατό να υπάρξουν αντιδράσεις σε τυχόν αρνητικές αξιολογήσεις.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Θ. Παπαδόγγονας