Αρχική » Αναστάσιος Οικονομόπουλος Βιογραφικό

Αναστάσιος Οικονομόπουλος ΒιογραφικόΟνοματεπώνυμο: Αναστάσιος Οικονομόπουλος
Γνωστικό Αντικείμενο: Εφαρμογές Τεχνολογίας και Διοίκησης
Βαθμίδα: Καθηγητής Εφαρμογών
E-mail: anoikonomopoulos(@teiste.gr)
Σύντομη περιγραφή

Ο Οικονομόπουλος Αναστάσιος είναι σήμερα καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός διδακτικού προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης του Υπ. Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης και Εργαστηριακός Συνεργάτης του ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ από το 1996 έως τον Ιούνιο του 2013.
Παράλληλα εργαζόταν ως στέλεχος και διαχειριστής σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα εστιάζονται στην διοίκηση και οικονομική ανάπτυξη των Μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και επίσης στην στρατηγική τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μαραθώνα.
Από τον Σεπτέμβριο του έτους 2014 έως Μάρτιο 2017 είμαι συνεργάτης του Δημάρχου Μαραθώνα και ελεγκτής των δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Μαραθώνα.
Επίσης είμαι μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνα καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα.
Έχω γράψει δέκα και πλέον σημειώσεις μαθημάτων ή και εξειδικευμένες για τους φοιτητές του ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Έχω μιλήσει σε διεθνές συνέδριο το 2012 που αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μαραθώνα με ήπιες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και επίσης το 2017 έχω μιλήσει σε ημερίδα για το Branding name Marathon.

Short CV (Eng)

Αναλυτικό Βιογραφικό (GR) Αναλυτικό Βιογραφικό (Eng) navigate_before Επιστροφή